19 اردیبهشت 1395 - 9:59
شناسه خبر: 4304
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
کشت فراسرزمینی به شرط تکمیل کشت سرزمین
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی درباره کشت فراسرزمینی در صنعت کشاورزی گفت:باید در حوزه اقتصادمقاومتی درون زا عمل کنیم ،بدین معنا که محصولات کشاورزی را به سمت صادرات برون گرا حرکت دهیم و از همین رو کشت فرا سرزمینی در اراضی کویرکشورهای همسایه نمی تواند در مقطع کنونی به سود صنعت کشاورزی ما باشد.
نماینده مردم رشت درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بطور مثال زمانی باید کشت فراسرزمینی در محصول گندم انجام شود که ما هیچ زمینی برای کشت گندم در حیطه داخلی نداشته باشیم،ادامه داد:باید درگام نخست بررسی شود،چرا برخی ازکشاورزان در اراضی کشاورزی فعالیت نمی کنند.
وی،تصریح کرد: ما از تمام ظرفیت های صنعت کشاورزی استفاده بهینه نکردیم و این در حالی است که باید پایش سرزمینی در صنعت کشاورزی به نحو کارشناسی فعال شود تا شاهد استفاده بهینه از ظرفیت صنعت کشاورزی باشیم.
وزارت جهاد به جای کشت فراسرزمینی در کشورهای دیگر مشکلات کشاورزان را حل کند
نماینده مردم رشت در مجلس ،ادامه داد:برای ارتقای ظرفیت های صنعت کشاورزی باید میزان سطح کشت محصولا ت کشاورزی معین شود و از همین رو وزارت کشاورزی باید در راستای نحوه تولید کنترل بهینه کند.
وی ادامه داد:وزارت کشاورزی به جای کشت فراسرزمینی در کشورهای دیگر مشکلات کشاورزان از جمله عدم صنعتی کردن،گران تمام شدن تولید محصول و افزایش نرخ در قیاس محصولات خارجی را حل کند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت ، عضوکمیسیون برنامه و بودجه محاسبات مجلس با بیان اینکه ما در صنعت کشاورزی انرژی مازاد نداریم که بخواهیم در کشت های فراسرزمینی دیگر سرمایه گذاری کنیم،تصریح کرد:کشت فراسرزمینی باید زمانی عملیاتی شود که ما از تمام اراضی کشاورزی استفاده بهینه کرده باشیم و از همین رو کشت فراسرزمینی کار مناسبی به شمارمی آید،اما در زمانی که ما از تمام ظرفیت کشاورزی کشورمان استفاده بهینه کرده باشیم.